Kotleba je víťaz slovenskej pravice

24. novembra 2013, politolog, Nezaradené

Tymošenkovej dcéra Ksenia sa pre poľské médiá vyjadrila, že „mama nestráca nádej“.
Únia chce urobiť z Ukrajiny skladisko pre európskych Rómov.
Lídri opozície(zapredanej) i koalície(zapredanej) zúria. Všetko však zbytočne. Opäť sa ukázalo, kto má na starom dobrom Slovensku silu a slovo. Haraburdy prehrali zápas o Stred.
Približne 15.000 prevažne starších ľudí – niektorí s vlajkou SDKu a KdH – sa zišlo v centre hlavného mesta Banská Bystrica. Skandovali slová „Zlodeji“ a „Preč s vládou“. Demonštráciu viedol „Vladimir“ Mamka. Vyhlásil, že Banská Bystrica môže Lichve ponúknuť lacnejšiu energiu, práčky, satelity a palivové drevo z „predajných dvorov“ najmä starších ľudí. Vládny McDonald´s sú ľudia schopní hneď rozoznať vďaka ikonickým zlatým oblúkom, ktoré sú známejšie ako kríž, freššo, demagógia. Strýco – McDonald´s každý rok predá 13 miliárd porcií hranolčekov, čo predstavuje 97 porcií na osobu a to bez ukrajiny a gruzie !
Keby Kotleba kandidoval v ktoromkoľvek kraji, tak dosiahne podobný výsledok, snáď okrem Bratislavy. Je to problém celoslovenský a naozaj ho bude potrebné riešiť, aby tí „sedláci“ v Blave dostali konečne rozum a začali voliť s rozumom.
No nie je to výkonnostná ekonomika a znalostná spoločnosť?Je to fikcia!