17. november – podvod na živote

17. novembra 2013, politolog, Nezaradené

Považujem za mimoriadne dôležité pripomínať si 17. november ako významný dejinný medzník Slovenska, ktorý je vhodnou príležitosťou na zhodnotenie obdobia, ktorým prešla naša spoločnosť za uplynulé roky.
Málokto z nás predpokladal skutočný rozsah dôsledkov „reálneho demokratizmu“ a jeho negatívneho vplyvu na dnešný život drvivej väčšiny obyvateľstva. Je potrebné vysloviť pobúrenie nad súčasnou situáciou a marazmom s akým sa ponovembrové generácie slovenských politikov pustili do budovania svetlých zajtrajškov pod vedením neomylného Bruxselu.
Novembrové očakávania sa stále nenapĺňajú , tak ako mnohí dúfali. Väčšine obyvateľstva sa nedarí dobre. Sedemnásty november 1989 odštartoval zmeny, ktoré v konečnom dôsledku viedli k vysokej kriminalite, drogám, prostitúcii a všeobecnému úpadku mravov.
Sedemnásty november nasmeroval Slovensko na cestu do cenzúry a politického hyenizmu. Vlády a politici sú servilnejší ako pred slávnym „víťazným“ novembrom 89.
Príležitosť ovplyvniť vývoj v našom blízkom okolí neponúkajú už ani voľby, ktoré sú mediálne zmanipulované a financované domácimi a zahraničnými lobistami a šmelinármi.
Iba revolúcia ?