Lepší komunisti a eštebáci ako komisári z EÚ.

19. októbra 2013, politolog, Nezaradené

EÚ: Dve rôzne hry na rovnakej šachovnici.
Naši potomkovia, ktorí sa nebudú veľmi starať o naše trápenie a budú tancovať na našich hroboch sa vysmejú našej nevedomosti. Ľahko sa zmieria s excesmi, ktoré zažívame a ktoré zabezpečili integritu „toho najkrajšieho európanstva, hneď po tom nebeskom.
Všetky príšery zrodené zamatovou Revolúciou pracovali len pre cudzích a ich záujmy . Vďaka nim získali slávne víťazstvá obdiv celého sveta a ovenčili meno únie slávou, ktorú nedokážu zatieniť ani všetky zločiny Revolúcie. Vďaka nim Drang nach Ost, opäť zasadne na svoj trón so všetkou pompou a mocou a možno že dokonca s ešte väčšou ako pred tým.
Tyrania, ktorá proti všetkej slušnosti a spravodlivosti vyhnala tisíce mužov a žien z ich vlasti bola nepochybne tým „najrevolučnejším“, čo si možno predstaviť.
Všimol som si tiež, že keď sa vo svete uchytili veľké vierovyznania, boli zvyčajne podporené obrovskými víťazstvami a vznikom veľkých impérií. Dôvod je zrejmý. Čo sa teda nakoniec, ako výsledok kombinácie týchto nezvyčajných okolností, ktoré klamú ľudský úsudok, prihodí? Človek je veru v pokušení veriť, že táto politická revolúcia je len druhotný prvok v nejakom obrovskom pláne, ktoré sa pred nami s hrozným majestátom pomaly odkrýva.
Keďže akcia aj reakcia bývajú vždy rovnaké, najväčší výpad bohyne Rozumu proti kresťanstvu sa musel stať. Nepriateľ zaútočil na „citadelu“ viery. Národ musí zostať v pohotovosti. Je tisíc dôvodov si myslieť, že je povolaný k veľkému poslaniu. A tie isté argumenty, ktoré nám ukázali prečo musel trpieť nám ukazujú aj to, že je určený na veľkú vec.
Trest ktorý na Slovensko dopadol, spolu so zázračnou ochranou z „hora“, ktorou je teraz zaštítené sa vymyká všetkým normálnym zákonom. Ale tieto dva zázraky sa vzájomne znásobujú, čo predstavuje jedno z najudivujúcejších divadiel, aké ľudia kedy mohli sledovať. Udalosti postupne odhaľujú stále viac odpovedí a stále viac podivných vzťahov. Ja vidím len čiastku z vecí, ktoré by prenikavejší pohľad vedel odkryť. Ukrutné pľundrovanie ľudských osudov spôsobené obrovským nasadením strašných síl je hrozným trestom, ale zároveň predmetom zaujímavých úvah.