Nech žijú komunisti a eštebáci ! ! !

15. októbra 2013, politolog, Nezaradené

Tak takto sa začína monológ jedného bývalého slovenského hokejistu „proletára“ na adresu bývalej hokejovej legendy.
Túto legendu ani len vo sne nenapadlo ,že po nejakom veľmi starostlivo zorganizovanom zamatovom usporiadaní východného bloku, sa bude potykať s heslom podobného druhu. Je to už tak a tak to treba brať, a ako sám povedal prvý z nich, nech žijú“ komunisti a eštebáci“ ,si ani neuvedomil, že akú veľkú má pravdu! Pretože , dnes, by celkom určite to nedokázal emigrantským spôsobom dotiahnuť do najväčšieho hokejového cirkusu na svete – NHL a dokázať to, čo dokázal. Tu mu komunisti dali hokejky, korčule ,ľad, dres, suspenzor…… Nech žijú komunisti a eštebáci! Od Boha dostal talent.
Jeho rodná reč, ostala iba „pitvorovým“ nárečím.
Večne nespokojný, veľmi impulzívny, vždy nedosýtený s maniackym správaním sa, sa aspoň s odstupom času poďakoval komunistom a eštebákom, že je tam ,kde je. Že žije ako žije, Toto všetko dosiahol vďaka svojmu veľkému talentu, ktorý získal od Boha, toto všetko dosiahol vďaka komunistom a eštebákom, ktorý ho nechali a podporovali v jeho talente.
Bývalý slovenský hokejový útočník, člen Siene slávy NHL a IIHF. Reprezentoval Československo, Kanadu a Slovensko. Bol druhým najproduktívnejším hráčom NHL 80. rokov 20. Storočia!!
Aspoň na staré kolená sa patrí poďakovať. Súhlasím s Vami, pán hokejista.
Chápem Vaše proklamácie komunistov a eštebákov správne ? Nie, aby som vyšiel na hanbu sveta!