Zo strany Západu je to druhý Mníchov

13. októbra 2013, politolog, Nezaradené

Zo strany Západu je to druhý Mníchov
Zem sme si požičali od našich detí. Ku koncu apríla 2014 končí viacerým členským krajinám, vrátane Slovenska, druhé prechodné obdobie zákazu nákupu pôdy cudzincami. Poľnohospodárska pôda sa v tomto prípade dostáva pod pravidlá Únie o voľnom pohybe kapitálu. Podľa týchto pravidiel nesmú pri nadobúdaní pôdy diskriminovať na základe štátnej príslušnosti. Slovensko si v roku 2003 pred vstupom vyrokúvalo len dočasnú výnimku. Z obavy, že slovenskú pôdu začnú hromadne vykupovať cudzinci. Investícia do pôdy a podnikanie s poľnohospodárskymi pozemkami sa oplatí v každej dobe. Ich hodnota neklesá ako pri iných typoch nehnuteľností.
Zostáva málo času, čo sa dá robiť. Všetko, čo prispeje opätovnému súlade s prírodou; všetko, čo pomáha postaviť Vieru nad rozum; všetko, čo nám umožní pochopiť, že všetci sme na jednej lodi – to všetko je dobré a dôležité.
Každá boj, krik, hnev, pozitívna myšlienka, každý úsmev, každé milé slovo a každé priateľské gesto je príspevkom k pozitívnej premene tejto utrápenej krajiny a pomôže skrížiť temné plány svetových iluminátov.
Prečo vláda mlčí ? prečo mlčí Smer? …za žobračenku z EÚ? Nákup pôdy podporuje ministerstvo pôdohospodárstva.
Kde je zapredaná a bruchopasná opozícia? Tá sa hrabe v premiérovom jedálnom lístku, namiesto toho, aby mala zabrániť výkup slovenskej pôdy zahraničným pedofilo-investorom. Je to jej starý dobrý „legitímny“ zámer odpútať pozornosť od vecí podstatných.
Čo robia farizeji z KDH ? kde sú šašovia z OĽANa ? kde sú golemovia z SDKÚ ? kde sú dobrodruhovia zo SaS ? kde je vševedko Lipšic ?
Iba SMK a Most Híd sú na svojom pravom mieste, tí sú pripravení ponúknuť západu i nás, samotných Szlovákov!
Hitler sa musí v hrobe usmievať, ako bez jediného výstrelu, mení zem Slovanov majiteľov.
Musíme im platiť ešte aj za našu preliatu krv!
Píšme, prosme, protestujme, kričme, bojujme ,demonštrujme a najmä voľme politikov, ktorí nie sú zapredaní cudzím záujmom.