Otvorený list p. Lajčákovi- ministrovi vlády SR

7. októbra 2013, politolog, Nezaradené

Pán Lajčák, vravíte v jednom z Vašich rozhovorov, že „tak ľahko ma nikto nezastraší“….asi ste mimo realitu, ale nikto Vás nechce zastrašiť ale primäť k zdravému rozumu a poukázať na Vaše defektné postojové myslenie vo veci aktivít gayou a lesieb.
Už dlhší čas sa obhajcovia prirodzeného manželstva pokúšajú ukázať, že skutočná agenda za požiadavkami homosexuálnych organizácií nie je manželská rovnosť ale totálne rozmotanie manželských spletitostí a vykorenenie tradičných hodnôt zo spoločnosti.
Je zjavné, že de facto sa uskutočňuje “len” kultúrna zmena a upúšťanie od tradičnej rodinnej etiky, nakoľko väčšina homosexuálov žijúcich spolu ani nepotrebuje a ani netúži sobášiť sa. To, čo chcú, je radikálne zmeniť koncept chápania manželstva a normálnej rodiny.
Gayovia a lesby sú slobodní žiť život tak, ako chcú. A dokonca časť dnešnej spoločnosti im za to tlieska tak, ako v histórii nikdy predtým. Je ale otázne, či majú právo zmeniť manželstvo pre celú spoločnosť. Homosexuáli na Slovensku diskriminovaní nie sú už dávno. Minimálne od tej doby, keď bola niekedy v 60. rokoch zrušená trestnosť homosexuality. Dvom osobám rovnakého pohlavia, ktoré sa majú radi nikto ich orientáciu neberie, nikto ich neprenasleduje. Tento vzťah je spoločnosťou tolerovaný. Homosexuáli a lesby majú rovnaké práva, ako všetci ostatní. Ale v poslednom období to vyzerá, že budú svojim spôsobom diskriminovaní „ne-homosexuáli“. Minimálne zo strany istých navrhovaných zákonov. A proti tomu je treba sa ohradiť a zabrániť tomu.
Vážený pán minister, ak tomuto nerozumiete, zvážte prosím, svoje účinkovanie vo funkcii, ktorú práve zastávate. Možno objavíte v sebe iné lepšie talenty, ktorými Vás Stvoriteľ obdaroval.