Desaťtisíce študentov pochoduje na parlament

22. septembra 2013, politolog, Nezaradené

V oficiálnej výzve študentom sa uvádza: sa niekto pýta….

0/Študenti, aj vy ste sa už zamysleli nad otázkou:” Načo vlastne študujem?”?.
1/Pýtate sa sami seba, akú budúcnosť mate v krajine, ktorá v rámci Európy obsadzuje jedny z najvyšších miest v nezamestnanosti?
2/Pýtate sa, prečo Vás štát až po uši zadlžil?
3/Pýtate sa, ako je možné, že človek s vysokoškolským vzdelaním nezarobí ani toľko, čo zarobí upratovačka v Rakúsku?
4/Poproste o odpovede vašich učiteľov a pedagógov. Rozvírte počas vyučovania diskusiu o tom, aká Vás čaká po skončení štúdia budúcnosť. Pýtajte sa učiteľov, ako sú spokojní so svojimi platmi. Práve dnes Ide o veľa. Ide aj o vašu budúcnosť!

TU MÁTE ODPOVEDE :
0/ Študujete na úkor peňazí nás všetkých, na úkor daňových poplatníkov a študujete preto, aby ste potom mohli vyštudovaní odísť do cudziny, a pracovať tam pre cudzích, ktorí vám nehradili školu ani deravým centom…..

1/ Nuž, budúcnosť budete mať takú, akú vám predpíšu komisári v Bruseli…o vašej budúcnosti sa nerozhoduje na Slovensku, to je iba okresnou gubernia, na úrovni obvodného úradu v rámci EÚ…

2/ Štát vás zadlžil preto, lebo si musel zobrať a povinne žobrať o úvery, na čom by zarábali západné Banky..? na vaše štipendiá. .pre vašich rodičov, aby ste mohli študovať…aby ste mohli cestovať do škôl…. Slovensko nemá v rukách svoju hospodársku, ekonomickú a politickú moc. Takúto základnú vec, by už mal rozpoznať študent gymnázia, ak ju nepozná, nie je hodný ďalšieho štúdia…

3/ Upratovačka zarobí v Rakúsku preto omnoho lepšie, lebo aj preto keď slovenský vodiči šoférujú do“ Rakús“, jazdia v obci 50 km/hod. a nie 80km/hod. ako je tomu po cestách v našich mestách a dedinách, kde jazdia ako zmyslov zbavení, za hranicami jazdia ako baránkovia doma ako idioti…..
nemali ste dopustiť rozkradnutie našej ekonomiky…priemyslu…za to ste mohli štrajkovať….kde ste boli…? )…Prístup Bruselu-Západu k Slovensku je veľmi spolitizovaný a chce dokázať svoju nadradenosť, ako aj možnosť diktovať tempo a pravidlá na východe….aj pre vás študentov….

Slovensko malo najvyspelejšie školstvo na svete.!!!! Múdrych a oddaných pedagógov, kvalitné učebnice, vykúrene školy, vybavené laboratória,,,, bola športová spartakiáda, ktorú obdivoval celý svet, pohybová kultúra študenta bola na vysokej úrovni……za toto štrajkujte!! Prídem aj ja!!!

4/ Pedagógov je toľko, koľko bolo za socíku, je ich priveľa a žiakov a študentov primálo….priemerný plat vysokoškolského učiteľa je v priemere cca 1250,-€ na jeden úväzok..!!!!! niektorí majú aj 3 úväzky…
Budúcnosť máte napísanú v Bruseli a v nemeckej ekonomike, tá je Führer Európy a Slovakei.

Podľa otázok a zamerania je evidentné, že ste politický zneužití, ako malé deti…….či ????
) Chapito…?