Homosexualita je otroctvo Zlého, je nutné naše dobro

20. septembra 2013, politolog, Nezaradené

V súvislosti s provokačnou promenádou homosexuálov po meste je vhodné protestovať. Konania homosexuálov v meste na verejnom priestranstve majú podľa môjho názoru príznaky extrémistickej činnosti, ktorá môže viesť k vážnym psychickým traumám na zdraví nevinných okoloidúcich ľudí. V meste Bratislava, sa chcú na verejnosti nachádzať zblúdili aktivisti homosexuálov.

Sú ľudia veľkí a malí, vzdelaní a nevzdelaní, bohatí a chudobní, so zdravými vrodenými dispozíciami a takí, ktorí iba hľadajú svoju cestu k prirodzenosti… Sme rôzni, no keď sa utiekame k Bohu, nemali by sme zabúdať, že Boh nás vytvoril na svoj obraz….ako svoje dielo, jedno dokonalé iné dokonalejšie. Preto je nemiestne a arogantné bojovať za niečo skryté, za svoje najhlbšie osobné tajomstvo na námestiach a v uliciach mesta.
Homosexuál je ľudské stvorenie ako každé iné, myslím tým stvorenie, od Stvoriteľa, ale homosexuál ktorý začal svoju neprirodzenú orientáciu vykonávať z veľkého nadbytku súkromného blaha a luxusu, drog, alkoholu, nespútaných orgií a z nudy, si nezaslúži jemnocit a pochopenie. A takýchto exhibicionistov sa v dúhovom sprievode PRIDE predvádza drvivá väčšina.
Normálni homosexuáli budujú samých seba a vnútorne rastú: z celého svojho zmyslového a duchovného života utvárajú materiál svojho rastu v sebe a nie na ulici. Pravá sloboda je iba tá, ktorá je v službe dobra, spravodlivosti a morálnosti. Zvoliť si neposlušnosť a zlo je zneužitím slobody a vedie do otroctva Zlého.
Homosexualita si nemôže nárokovať na pozitívnu diskrimináciu zo strany štátu, okolia, pretože sa táto dispozícia nachádza v prirodzenom stave s veľmi vnútorným a osobným oplotením.