Dylinistická opozícia, víťazný Fico a čosi navyše

19. septembra 2013, politolog, Nezaradené

Veľmi trápna opozícia v parlamente. To čo sa odohráva v posledných dňoch v parlamente, je ozaj málo očakávané a doposiaľ málo vídané. Takéto vybavovanie si účtov, plno nenávisti a osobných útokov ešte v národnej rade nebolo a som presvedčený že už ani nebude.
Myslím si, že zopár nevyzretých „provinčných politických exhibicionistov“ odetých do pýchy a nevkusu, ako sú páni Matovič, Hlina, Viskupič, Lipšic …. si nezaslúži, aby chodili do parlamentu a zastupovali tam občanov. Sú to adolescentné indivíduá, ktoré sú nehodné ani politiky na okresnej úrovni.
Je to smutné, ako títo poslanci predstavujú svoje najväčšie zurvalecké burlesky i pred zrakmi širokej verejnosti.
Zinscenovať zber prázdnych fliaš, umiestnením figuríny v rokovacej sále, nechutné strkanie a fyzické ataky sú hodné iba negramotných analfabetov a suterénu a niektorých osôb prítomných na balkóne sály NR SR. Praví a nesfalšovaní primitívi. Nahovárame si, že žijeme v civilizovanejšom svete západnej demokracie, ako vidieť opoziční pasobrušníci dokazujú opak. Na otázku, prečo sa slovenská pravica musí dištancovať od akýchkoľvek krokov smerujúcich k blahu na Slovenska, bez zaváhania odpoviem: Pretože je hlúpa a zapredaná.
Opozícia pripomína nechutný tubus „pedofilných“ politických kartelov a ako líder v krajine je v tomto zložení úplne znemožnená. Poslednými udalosťami v parlamente, sa odpútala od morálnej kredibility.
Mala by sa nad sebou serióznejšie zamyslieť , či je správnym „útvarom“, ktorý má ambície na úlohu prípadného lídra na Slovensku. Problematika „pedofilných“ tubusových strán v našej krajine bol dávnou históriou, za ktorou sme urobili hrubú čiaru, a v súčasnosti sa staviame jednoznačne proti návratu.
Dejiny Slovenska ukazujú, že tie politické strany a hnutia, ktoré si zvolili cestu výnimočnosti, ju zavŕšili expanziou a vonkajšou agresiou. Časy expanzie a výnimočnosti, ak sa aj ešte nepominuli, už sa končia. Dnes vychádza do popredia celkom iná zásada – spolupráca. Princíp spolupráce – je pre dnešné moderné Slovensko základným právom.