Slovan je Slovan. Slovan je životný štýl. Človek sa rodí pre Slovan.

19. augusta 2013, politolog, Nezaradené

Slovan je životný štýl. Slovan je pojem, Slovan nie je Trnava, Žilina alebo B.Bystrica a tobôž nie Senica alebo Zlaté Moravce. Slovan je Slovan a je to národný fenomén s prvkami silného patriotizmu po celom Slovensku, či sa to niekomu páči alebo nepáči, jednoducho je to tak. Je to milujúci futbalový element, aj u tých ktorí hovoria o opaku. Tí ho milujú tak, ako prváčkovia ťahajú svoje spolužiačky za vlasy, lebo sa im páčia. Aj takto sa prejavuje láska, obdiv a sympatia. Je to milovanie a nenávisť. Oheň a voda.
Slovan je klub s históriou, akú nemá na Slovensku žiaden klub. Je to pojem a belasá farba je „nebo“.
Ale toto je primitívne a imbecilné – „Osem minút pred koncom otriasol štadiónom na Pasienkoch silný výbuch, ktorý vystrašil viacerých prítomných. Zaznel zo sektoru hosťujúcich fanúšikov, ktorých bolo v hľadisku asi tridsať, po tomto incidente svoje miesta opustili. Silný delobuch medzi nich hodil niekto zvonku. Niekoľkých divákov museli odviezť aj na ošetrenie do nemocnice, jeden z nich mal mať poranenú tvár.

No nie je to príliš, ale až príliš primitívne? Ozajstná úbohosť. Prečo títo primitívi, čo vhodili do sektoru fanúšikov z Ružomberka silný delobuch, boli a sú na slobode. Tí mali byť už dávno izolovaní na psychiatrickom oddelení väzenskej nemocnice a nie ísť na futbalový zápas.
Toto Slovanisti určite neboli a nie sú, toto sú podliacky idioti.Nevyliečiteľní.