mons. Bezák pastier pyšných bludárov?

4. júna 2013, politolog, Nezaradené

Aktivisti v Trnave pripravujú spomienku k výročiu vysviacky Bezáka

Spomienku na odvolaného arcibiskupa Róberta Bezáka pri príležitosti štvrtého výročia jeho biskupskej vysviacky plánujú aktivisti v Trnave.

Modlitbou ruženca sa chcú poďakovať za všetko, čo urobil pre Trnavu, arcidiecézu i Slovensko. „Arcibiskup Bezák bol vo svojom úrade síce iba tri roky, avšak za tento krátky čas urobil veľa, aby sa cirkev stala skutočnou morálnou autoritou, ktorej názory prijímajú aj ľudia mimo cirkvi. Chceme si pripomenúť jeho úmysel budovať cirkevné spoločenstvo otvorené pre ľudí dobrej vôle,“ uviedla za organizátorov aktivistka.

Proti odvolaniu Bezáka sa zdvihla vlna nevôle, uskutočnilo sa viacero protestných akcií, televíznych i iných diskusií a aj podpisová akcia……

Takže na okraj iba toľko : Aktivisti usporadúvajú estrádnu akciu, ktorá sa našťastie netýka žiadnych pokorných katolíkov a ani žiadnej z kresťanských komunít. Títo kontroverzní  pravdou a medom lepkaví aktivisti konajúci v rozpore s kresťanským zmýšľaním a s pomýleným presvedčením, sú iba obyčajnou deravou rybárskou sieťou, roztrhanou vlastnou pýchou a nespratníctvom. Nech si uctia aj zlaté teľa a potom následne seba. A bude to dokonalé…..

Ozaj, akáže je to spomienka…? Postaviť sochu, bustu, pomník, pamätník…..?Čo bude zajtra? Nová odnož inokých veriacich?

Bludári si vždy namýšľali že majú pravdu iba oni, nikto iný, bludári nikdy neverili, neveria a veriť nebudú vo Všemohúceho, Pravého a Jediného. Bludári nikdy neverili ale iba nazerali. Presne ako títo podarení aktivisti,katolíckej maske. Tak pokojne spomínajte.