To že lekári nesmú ohroziť životy, považuje Novotný z SDKÚ za kladivo Smeru

26. mája 2013, politolog, Nezaradené

To že lekári nesmú ohroziť životy. Považuje Novotný z SDKÚ za kladivo Smeru.

V živote človeka nastanú chvíle, keď dôjde na križovatku ciest osudu. Musí sa rozhodnúť, kadiaľ sa bude ďalej uberať jeho životná púť. Sú to okamihy, na ktoré sa nezabúda! Ovplyvňujú nielen náš ďalší život v zdraví, ale aj nás ako takých! Na zamyslenie vám ponúkam myšlienku pána Novotného z SDKÚ, ktorý si vybral tú nesprávnu cestu. Príde na to časom sám, alebo mu to niekto pripomenie?

Najväčší výskyt kliešťov a blbov býva od januára do decembra. Číhajú na človeka najmä v politických stranách, preto sa treba do mesta adekvátne obliecť. Vhodné je tiež použiť repelenty či zaočkovať sa. Po návrate z mesta treba vytriasť šaty, dôkladne sa osprchovať a skontrolovať si celé telo. Novotný sa nemusí prisať hneď. Putujúc po koži a záhybmi šatstva môže miesto na prisatie hľadať aj niekoľko hodín. Má rád hrošiu kožu a ritné časti kože, ohyby lakťov a kolien, slabiny, brucho, podpazušie, uši či oblasť okolo pohlavných orgánov.

Srdcová frekvencia je dôležitým znakom funkcie a výkonnosti srdcovo-cievneho systému a je tiež nezávislým rizikovým faktorom srdcovo-cievnych ochorení….

p.Novotný ste v poriadku ?