Homosexuálka bez rozumu ?

21. apríla 2013, politolog, Nezaradené

Ohromujúce.! Homosexuálna aktivistka priznáva, že účelom boja za “práva” je zničiť rodinu.

V každej spoločnosti sa nájdu vyvrheli  a večne nespokojní jedinci v grupách rôznych aktivít. Vážnosť vyjadrení lesbickej novinárky Mashy Gessen, ktoré prezentovala v jednom nemenovanom rádiu na verejnosti, je veľmi poburujúca a drzá. Uviedla v ňom, že homosexuálni aktivisti klamú o svojej radikálnej politickej agende. Tvrdí, že im nejde len o prístup k manželstvu ako inštitúcii. Oni ho chcú totiž radikálne redefinovať a koniec koncov zničiť.

Podarená novinárka hovorí: “niet pochýb, že homosexuálni aktivisti by mali mať právo zosobášiť sa, ale paradoxne, rovnako si myslím, že inštitúcia manželstva by ani nemala existovať. Bojovať za gay manželstvá si v podstate vyžaduje klamať o tom, čo v skutočnosti s manželstvom urobíme, keď sa k nemu dostaneme – klameme, ak tvrdíme, že inštitúcia manželstva sa takto nezmení… Manželstvo sa totiž zmení, a malo by sa zmeniť. A opakujem, nemyslím si, že by vôbec manželstvo malo existovať.  Nie je to utópia. Ja totiž žijem svoj život reálne. Mám tri deti, ktoré majú rodičov, viac alebo menej, a nechápem prečo by nemohli mať aj zo zákona piatich rodičov… Keď som spoznala svoju partnerku, práve porodila svoje dieťa, a biologickým otcom jej dieťaťa je môj brat. Potom, biologický otec mojej dcéry je muž, ktorý teraz žije v Rusku, a môj adoptívny syn ho tiež považuje za otca. Čiže piati rodičia troch detí. A naozaj, rada by som žila v takom právnom systéme, ktorý by reflektoval tieto skutočnosti. Lenže to nie je kompatibilné s inštitúciou manželstva.”

Už dlhší čas sa obhajcovia prirodzeného manželstva pokúšajú ukázať, že skutočná agenda za požiadavkami homosexuálnych organizácií nie je manželská rovnosť ale totálne rozmotanie manželských spletitostí a vykorenenie tradičných hodnôt zo spoločnosti. Žiaľ, slová tejto aktivistky za homosexuálov potvrdzujú aj štatistiky. Je isté, že sa reálne a celkom otvorene uskutočňuje “len”  kultúrna zmena a upúšťanie od tradičnej rodinnej etiky, nakoľko väčšina homosexuálov žijúcich spolu ani nepotrebuje a ani netúži sobášiť sa. To, čo chcú, je radikálne zmeniť koncept chápania manželstva.

Homosexuáli a lesby sú slobodní žiť  život tak, ako chcú. A dokonca časť dnešnej dezorientovanej  spoločnosti im za to tlieska tak, ako v minulosti nikdy predtým. Je ale otázne, či majú právo zmeniť manželstvo pre celú spoločnosť.