Založ si blog

Za Slušné Slovensko je zvrhlý a zhubný škodca, nielen démon, ale hrozivá mnohorakosť.

Tému Za slušné Slovensko je možno zhrnúť do niekoľkých bodov.
Existencia – Predovšetkým tu treba vymedziť problém existencie zla, ktoré z jeho pódiových vystúpení pôsobí. Je silne proti Slovenské a proti Slovanské. Toto zlo je slobodné, inteligentné a je nositeľom podpásovej iniciátívy. Vystupujú ako buriči a zatratenci bez vlasteneckého cítenia. Sami sa pasovali do polohy zla a mnohorakosti.
Činnosť – Ich hlavná činnosť, ktorú nemôžeme definovať ako bežnú, spočíva v zneužívaní naoko slobodných zákonov „demokracie“ a intezívne nabádanie človeka k zlému, v snahe oddialiť ho od pravdy a koreňov svojej domoviny. Tejto protispoločenskej činnosti sme všetci vystavení, a to po celý život v „demokracii“ od nešťastného roku „89, oveľa oveľa viac ako tomu bolo za komunistov.
Existuje ešte jedna zvláštna činnosť Za slušné Slovensko,t.j. osobitné a výnimočné obťažovanie a zámerné znepokojovanie drvivej väčšiny obyvateľstva,ktorým zasahujú do vnútorného pokoja a psychiky ľudí.
Dispozície Za slušné Slovensko  a sympatizantov : Nižšia úroveň rozumových schopností,nemusí to byť len znížená inteligencia, ale aj znížené vedomosti, vzdelanie, odskok od reality, ľudia ktorí riadne v živote nikdy nepracovali… Sú to ľudia, ktorí nevnímajú presne skutočnosť. Vnímajú ju konfliktne – vysvetľujú si ju tak, že ich niekto uráža,vyšetruje, sleduje a ubližuje… sú emociálne labilní ľudia , ktorí sú neustále podráždení, ľahko vzbĺknu, vzrušia sa, sú prchkí, popudliví,sú irritabilní…sú to ľudia u ktorých je zvýšená agresivita,  majú sklon k nepriateľstvu, útočnosti, v opozícii za každú cenu. Napríklad preto, že sú nespokojní so sebou, svojím zdravím, sociálnym postavením, uznaním, platom, so svetom, s niekým so svojho okolia a zlosť si vybíjajú v iných zbytočných konfliktoch…charakterizuje ich impulzívnosť, tendencia k bezprostrednému reagovaniu na podnety konfliktného charakteru bez toho, aby uvážili, čo a ako treba urobiť, sú neomylný, sú sudcovia i kati zároveň.
„Publikom“ na námestiach trpí nedostatkom zdravého sebavedomia: často je spájané so zvýšenou sugestibilitou – títo ľudia podľahnú nátlaku iných, aby išli do konfliktu, aby pomocou konfliktu riešili situáciu a problémy, majú sklon nekriticky prijímať názory iných, najmä autorít a potom reagujú konfliktne a podráždene.

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Korčokovizmus uzemnil  zdravý sedliacky rozum.

08.04.2024

Korčokovizmus položil zdravý sedliacky rozum. Je jasne vidieť, že Korčokovizmus porazil zdravý sedliacky rozum vidieka. Ľudia celkom jasne odmietli Bratislafských mamľasov. Toto je historické a veľmi významné víťazstvo „okresných“ ľudí vidieka, ktorí prvý krát v histórii samostatného Slovenska ukázali svoju silu a potencionál. Schopnosti zdravého úsudku [...]

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kadidlo vojny“ ?

07.04.2024

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kandidáta vojny“ Táto prehra sa na ňom nalepí, a jeho beztak slabý politický profil ho vrhá do stratena. Leško kecal niečo o novej strane – mala by mať názov Strana Lúzra? A zas Korčok kecá, že ho porazili „netransparentne“, a podobne – kritizuje to isté, čo robil on sám. A ešte sa [...]

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Gruzínsko schválilo návrh sporného zákona o zahraničných agentoch

16.04.2024 18:05

Krajina je zo zákona pobúrená a Západ sa ho obáva, pretože podkopáva šancu Gruzínska na pripojenie sa k EÚ.

Roman Michelko

Výbor pre kultúru odobril návrh na zmenu rozhodovacej právomoci vo Fonde na podporu umenia

16.04.2024 17:58

Finálne rozhodovanie o udelení dotácií FPU má prejsť z odborných hodnotiacich komisií na rozšírenú radu fondu, v ktorej budú mať prevahu nominanti ministerstva kultúry.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,219
Celková čítanosť: 7536417x
Priemerná čítanosť článkov: 6182x

Autor blogu

Kategórie

Archív