Založ si blog

Politrukovia Handzuš s Lintnerom urobili z hokeja bazár tisíc a jednej noci

Politické postavičky pán Handzuš a pán Lintner urobili zo Slovenského hokeja obrazný bazár tisíc a jednej noci. Ešte neboli s mužstvom na žiadnych MS alebo Olympiáde a už sa hádajú, podozrievajú a urážajú ako Rómovia v osade.
Hokej sa na Slovensku zmenil, zmenil ale k horšiemu, kde ostali ich veľkohubé a revolučné vyhlásenia o zmenách ? Naopak, za ten krátky čas hokej upadol ešte viac.
Z Canady priviezli na drahých „saniach“ deduška – trénera, aby vybojoval aspoň 8. miesto na zimnej Olympiáde a po Olympiáde, aby nám deduško povedal, že na viac naši hokejisti nemajú a bez mamonárov z NHL sme nulový. Lenže tento deduško-tréner, to evidentne berie ako penzijnú zábavu a hobby. Aj so svojou príjemnou babičkou.
Zrazu Banská Bystrica porušila kohosi a akési stanovy a celá reprezentácia je v ohrození, pretože asistent trénera z logických príčin, nemôže stáť na striedačke repre -mužstva. Smiešne.
Natíska sa otázka, čo robili „politrukovia“ hokeja, keď dobre vopred vedeli, aká je s p. Országom situácia ? Alebo prípadný neúspech chcú zvaliť už vopred na „asistenta“ ?
Ale čo sa už dá len čakať od hokejových politikov, ktorí v záujme toho, aby sa dostali k válovu organizovali sabotáž reprezentácie? Páni Lintner, Handzuš a Kohút a im podobní revolucionári spolu s hokejistami, ktorí odmietli reprezentovať v minulosti Slovensko sú nespôsobilí existovať v akýchkoľvek štruktúrach SZĽH a hrať za reprezentáciu.
Brankár Hudáček ako rebelant, prvý pocítil ako chutí spravodlivosť. A to je dobre !

V Moskve Crocus City Hall? to je čo za názov? to už ani v Rusku neexistuje azbuka?

23.03.2024

V Moskve Crocus City Hall ? to je čo za názov ? to už ani v Rusku neexistuje azbuka ? Ako môžu Ruské úrady dovoliť až takýto mravný úpadok ? Rusi sa chcú stať svetovou veľmocou ? Do koncertnej sály Crocus City Hall v meste Krasnogorsk na predmestí Moskvy vpadli v piatok večer viacerí ozbrojení teroristi s automatickými zbraňami a granátmi. Na mieste zabili podľa [...]

V. V. Putin sa stáva najdlhšie vládnucim panovníkom Ruska

22.03.2024

Putin sa stáva najdlhšie vládnucim panovníkom Ruska Prezidentské voľby v Ruskej federácii sa skončili absolútnym víťazstvom Vladimíra Vladimíroviča Putina, so ziskom viac ako 87 % hlasov. Jeho presvedčivé víťazstvo, pri rekordne vysokej účasti nenecháva nikoho na pochybách, že Putin má azda najsilnejší prezidentský mandát na tejto planéte. Obyvatelia 1/6 povrchu Zeme, [...]

Riaditeľ RTVS je spoločenský nespôsobilý viesť akúkoľvek televíziu, nieto ešte verejnoprávnu. V Rakúsku by ho neprijali ani do šatne ORF

19.03.2024

Riaditeľ RTVS je spoločenský nespôsobilý viesť akúkoľvek televíziu, nieto ešte verejnoprávnu. V Rakúsku by ho neprijali ani do šatne ORF. V RTVS by kľudne stačilo vymeniť riaditeľa pre jeho spoločenskú nespôsobilosť a bulvárnu redakciu Tv novín a spravodajstva, zrušiť niektoré jalové protislovenské relácie a je po problém. Ale tam bude pes zakopaný ako sa vraví [...]

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,214
Celková čítanosť: 7511096x
Priemerná čítanosť článkov: 6187x

Autor blogu

Kategórie

Archív