Založ si blog

Premiér Robert Fico má pravdu !

Na sneme strany Smer 10. decembra, konečne verejne podporil poriadok a slušnosť, a dal zelenú tomu, aby podporil rómsku menšinu na Slovensku v ich integrácii a prispôsobovaniu sa majorite. V rómskych osadách treba spraviť poriadok a zaviesť zákon, pretože zneužívajú sociálny systém a zanedbávajú výchovu.
Vyrastá ďalšia degenerovaná generácia, ktorá nechce pracovať.
My, Slováci, máme záujem žiť v našej krajine na úrovni slušného spolunažívania a nie vyvolávať v spoločnosti napätie brutálnou kriminalitou rómov. Sociálne dávky zneužívajú najmä Rómovia. Je faktom a pravdou, že rómom sa robiť nechce a to aj napriek tomu, že Európska únia posiela na Rómov ročne tisícky eur.
Na Slovensku tiká časovaná bomba. Nikto nechce za susedov neprispôsobivých ľudí, no vyhnať ich nemožno. Slušní ľudia majú problém, za plotmi mu vyrastajú osady. Rómske deti nechodia do školy a tvrdia že im niekto odopiera vzdelanie. Dedovia sú často otcovia svojich vlastných vnúčat a niekto sa tu ide baviť o tom že sú diskriminovaní? Predstavitelia rómskeho etnika nech idú robiť osvetu do svojich osád a nech nepoučujú spoločnosť, ktorá sa o nich stará! Veď bez majority by nemali sociálne dávky.

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Korčokovizmus uzemnil  zdravý sedliacky rozum.

08.04.2024

Korčokovizmus položil zdravý sedliacky rozum. Je jasne vidieť, že Korčokovizmus porazil zdravý sedliacky rozum vidieka. Ľudia celkom jasne odmietli Bratislafských mamľasov. Toto je historické a veľmi významné víťazstvo „okresných“ ľudí vidieka, ktorí prvý krát v histórii samostatného Slovenska ukázali svoju silu a potencionál. Schopnosti zdravého úsudku [...]

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kadidlo vojny“ ?

07.04.2024

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kandidáta vojny“ Táto prehra sa na ňom nalepí, a jeho beztak slabý politický profil ho vrhá do stratena. Leško kecal niečo o novej strane – mala by mať názov Strana Lúzra? A zas Korčok kecá, že ho porazili „netransparentne“, a podobne – kritizuje to isté, čo robil on sám. A ešte sa [...]

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,219
Celková čítanosť: 7543448x
Priemerná čítanosť článkov: 6188x

Autor blogu

Kategórie

Archív