Založ si blog

List Pápežovi, list Cirkvám

Ak hovoríme o „európskych hodnotách“, stále nechápete (alebo sa tak tvárite), že nemajú žiadnu súvislosť so skutočnými hodnotami, tradičnými pre Európu. Tie „hodnoty“, ktoré dnes vnucuje „západ“, Rímsky stolec a „finančná oligarchia“ ako „európske“, vyvolávajú v srdciach ľudí zmätok, chaos a beznádej. Keď sa naposledy pred 27 rokmi, východoeurópske krajiny rozhodli orientovať sa na tieto tzv. „hodnoty“, krajiny sa v dôsledku toho ocitli v rozvrate, ostali vylúpené, ponížené a Slovanský národ sa stal druhotriednym.

Dnes sú obdivovaní pri korytách ľudia, ochotní za prísľub prijatím do nadnárodnej finančnej elity, predať svoju zem a svoj ľud, svoju Vieru a svoje náboženstvo.

Slovensko potrebuje silnú národnú mobilizáciu proti agresii „euroatlantistov“, ktorí majú namierené na konečný rozpad Slovanstva, pod zámienkou „integrácia do svetového spoločenstva“ a „globálnej ekonomiky“.

Hrozba visí nielen nad ešte ako tak štátnou suverenitou , ale aj nad kresťanstvom, kultúrou a mravnou autonómiou ľudu, ktorý je rozkladaný mohutnou propagandou, ktorá nám „vštepuje“ euroatlantické defekty: sodomickú zvrhlosť, pedofíliu, zabíjanie detí (potraty a eutanáziou) , drogy, terorizmus, jednoducho všetko, čo prináša „nový humánny svetový poriadok“.

Dnes je vláda nad Slovenskom v Bruseli. Ale našou cestou sa musí stať návrat k sebe samým. Musíme sa vrátiť k Slovensku, k našej histórii, k našej kultúre, k našim koreňom.Slavianstvu. Toto poslanie vždy spočívalo a zostáva v nesení svetla Kristovej viery ideálov dobra, lásky a mieru.

Slovensko dokázalo zachovať mnohé z toho, čo západná Európa už nenávratne stratila. A ak si Európa želá vrátiť sa k svojim vlastným tradíciám a kresťanským princípom, máme k tomu spoločnú cestu s pokrvným Ruskom a nie s oligarchiou „západu“, ktorá nás mala vždy za podradnú rasu a ktorá nesie iným bezbožnú civilizáciu morálneho rozkladu, ideologickej hypnózy, duchovnej a fyzickej smrti, z mladých ľudí robí moderných otrokov cez hypotéky, pôžičky a úroky.

Liberalizmus a demokratizmus vo Vašom chápania, je absolútny blud. Je to lživé učenia ignorujúce Boha, ducha, kultúru, ľudstvo a spoločnosť, ktorá stavia na prvé miesto indivíduum, jeho materiálne súkromné ​​záujmy a sféru financií. Liberalizmus a demokratizmus v takomto poňatí je absolútne nezlučiteľný so skutočnou slobodou: ako môže byť človek slobodným, ak spoločnosť, v ktorej žije, sa nachádza v dlhovom otroctve ,medzinárodnej finančnej oligarchie a ich lokálnych lokajov?

Dnes je demokratizmus a liberalizmus totalitnou ideológiou, na ktorej šírení stavia ‚“západ“ svoju globálnu hegemóniu. Pre kresťanov je neprijateľná v akejkoľvek podobe – ani v politickej, ani v ekonomickej, ani v kultúrnej. Pretože to je koloniálna ideológia, idúca proti našej identite.

 

„Západná kultúra“ dnes v agónii rozsieva iba chaos, rozklad a upadá; pôvodné obyvateľstvo vymiera, európske krajiny sa do 10-15 rokov stanú moslimskými, kresťanstvo a kresťanská kultúra bude vytesnená na perifériu spoločenského života.

Predpokladáte, že budúce šťastie národa je v otrockej práci za misku zájedky pre blaho zhnitej oligarchie ?

 

 

Ψ

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Korčokovizmus uzemnil  zdravý sedliacky rozum.

08.04.2024

Korčokovizmus položil zdravý sedliacky rozum. Je jasne vidieť, že Korčokovizmus porazil zdravý sedliacky rozum vidieka. Ľudia celkom jasne odmietli Bratislafských mamľasov. Toto je historické a veľmi významné víťazstvo „okresných“ ľudí vidieka, ktorí prvý krát v histórii samostatného Slovenska ukázali svoju silu a potencionál. Schopnosti zdravého úsudku [...]

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kadidlo vojny“ ?

07.04.2024

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kandidáta vojny“ Táto prehra sa na ňom nalepí, a jeho beztak slabý politický profil ho vrhá do stratena. Leško kecal niečo o novej strane – mala by mať názov Strana Lúzra? A zas Korčok kecá, že ho porazili „netransparentne“, a podobne – kritizuje to isté, čo robil on sám. A ešte sa [...]

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

kašeľ, dieťa, vyšetrenie, stetoskop

Do Česka prišlo 20-tisíc dávok očkovania proti čiernemu kašľu

16.04.2024 13:20

Česká republika tento rok čelí najsilnejšej epidémii čierneho kašľa za viac ako 60 rokov.

Martina Šimkovičová

Šimkovičová: Zákon o STaR je hotový, je plne v súlade s európskou legislatívou

16.04.2024 13:02

K pôvodnému návrhu zákona prišlo v rámci medzirezortného pripomienkového konania 327 pripomienok, z toho 42 hromadných.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,219
Celková čítanosť: 7536302x
Priemerná čítanosť článkov: 6182x

Autor blogu

Kategórie

Archív