Založ si blog

Nočníkové„osobnosti“ proti sympatickým Nočným Vlkom. .

 

Okrem známky pokrivenosti charakteru, ktorou nerešpektovanie slobodného pohybu nepochybne je, je to aj pokrytectvo. Práve a jedine takouto je skupina odpudzujúcich 75 „osobností“ o.i.Slovenska, ktorá vyzvala úrady a ministerstvá SR, aby zastavili gang ruských motorkárov – Noční vlci.

Pri pohľade na zoznam je evidentné, že sa jedná o zopár notorických neborákov, ktorý si asi sprivatizovali pomyselnú demokraciu na svoju s.r.o.

A na záver, hádam to najdôležitejšie, to nemáme na Slovensku väčší problém ako výzvy podobných  osôb? Chceme aby nechutný bulvár, úchylné weby a trollovia donútili aj rozumných ľudí hrať podľa ich pravidiel? Neviem či je toto a podobné nezmysly cielené odvádzanie pozornosti od skutočných problémov, alebo len výraz úbohej ľudskej sprostosti, no viem, že to funguje priam vynikajúco.

RTVS už dlhšie smrdí ako omočený cirkus. Zmeny v RTVS musia byť najvyššou prioritou Slovenska!

15.03.2024

RTVS už dlhšie smrdí ako omočený cirkus. Zmeny v RTVS musia byť najvyššou prioritou Slovenska! Hovoríme to už roky, že mediálna politika je jedna veľká katastrofa. Tak by sa nesprával ani naivný dement, ako sa správajú slovenské politické strany – nechali si všetky média skúpiť pačmagami západných kmeňov. Pritom aj príklad Orbána ukazuje, že je to základná [...]

KDH je iba „spleť hadov“.

11.03.2024

K D H je iba „spleť hadov“. V politickej strane KDH sú tí najodpornejší lízaný a mazaní politici na Slovenskej scéne. To že matovičovci, sulíkovci a progresívne WC dosky majú svoju náplň takú akú majú, to vie každý…ale aspoň sa neskrývajú za „kresťanstvo“ ako KDH, ktoré devalvuje a „uráža“ kresťanské hodnoty. KDH akoby bolo pupočnou [...]

MDŽ – vinšujem všetko najlepšie naším ženám ! !!

08.03.2024

Pôvodný význam Medzinárodného sviatku žien 8. marca bol prejavom solidarity žien po celom svete v boji za rovnaké práva a emancipáciu. Tie najslávnejšie ženy boli vždy silné a cieľavedomé, schopné presadiť sa aj v silnom mužskom svete. Nikdy pod tlakom okolností neustúpili a nevzdávali sa, nech sa dialo čokoľvek. Nezastavili ich ani životné úskalia a prekážky. Ženy [...]

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,211
Celková čítanosť: 7500884x
Priemerná čítanosť článkov: 6194x

Autor blogu

Kategórie

Archív