Založ si blog

Trollovanie proti Rusku je nekalý akt !

Ľudia si zvyknú na lži v tejto novinárskej vojne, ale cynizmus v nej je jednoducho šokujúci. Neustále sa podsúva ten typ informácií, ktorý vyvoláva nenávisť. Západom vlastnené slovenské televízie a médiá, ktorých cieľom je vymývanie mozgov každému bez názorovej alternatívy, sú už známe ako satan-boxy, ktoré plodí iba „padlá spoločnosť“, v ktorej sa rozpadá rodiny, kde sa hlása gender teória, pred veriacimi sa zamykajú kostoly a deti sa už od detstva učia používať kondómy, narastajúce zapájanie pornografie, homosexualizmu do filmov a tým podkopávanie našej morálky a znečistenie myslenia ľudí, najmä mladej generácie, odsúvanie malých detičiek do izby s televíziou naplno používajúc ju ako opatrovateľku a vychovávateľku.

Ak niečo títo svetlonosi nedokážu vysvetliť zmysluplnou cestou, len povedia : pracujeme a žijeme v 21.storočí, takže všetko sa dá, a nemusí to dávať ani zmysel. Mali by sme tomu rozumieť tak, že by sme mali byť ako hlúpe deti, a zabudnúť na skúsenosti a mienky našich dedov a pradedov, ktoré sme počas rokov života nazbierali, lebo inak nemôžeme žiť v tomto storočí, a preto musíme ísť priamo do pekla, a nemať šancu sa nikde odvolať. Sú len dve možnosti. Ak nejdete na západ, idete do pekla.

V skutočnosti čím viac omieľate politiku západu a čím viac sa ju snažíte pochopiť, tým mätúcejšie, zložitejšie a komplikované vám to pripadá. V skutočnosti je tam toľko viacvýznamových a protirečivých postojov, prečo sa nemôžete dostať do ich blahobytu, že namiesto jednoduchosti cesty objavíte mnoho zložitých podmienok kvôli ktorým nemôžete dosiahnuť „raj západu.“ Keď si preberiete všetky prekážky, ktoré vám v ceste „raja“ stoja, zistíte, že sa tam proste dostať nemôžete – čo znamená, že prakticky každý Slovan je odsúdený ísť do predklonu, a v ňom navždy zostať. Ako Slovanský bezcenný banditen.

Ako povedal Shakespeare – aj keby ste ružu nazvali inak, bude voňať rovnako !

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Korčokovizmus uzemnil  zdravý sedliacky rozum.

08.04.2024

Korčokovizmus položil zdravý sedliacky rozum. Je jasne vidieť, že Korčokovizmus porazil zdravý sedliacky rozum vidieka. Ľudia celkom jasne odmietli Bratislafských mamľasov. Toto je historické a veľmi významné víťazstvo „okresných“ ľudí vidieka, ktorí prvý krát v histórii samostatného Slovenska ukázali svoju silu a potencionál. Schopnosti zdravého úsudku [...]

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kadidlo vojny“ ?

07.04.2024

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kandidáta vojny“ Táto prehra sa na ňom nalepí, a jeho beztak slabý politický profil ho vrhá do stratena. Leško kecal niečo o novej strane – mala by mať názov Strana Lúzra? A zas Korčok kecá, že ho porazili „netransparentne“, a podobne – kritizuje to isté, čo robil on sám. A ešte sa [...]

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,219
Celková čítanosť: 7537898x
Priemerná čítanosť článkov: 6184x

Autor blogu

Kategórie

Archív