Založ si blog

AlfaSlovan je Putin, Slováci to cítia.

Po rokoch vyvíjania tlaku na verejnosť silnejú obavy, že odpudzujúce neúspechy masmediálnej armády v EÚ a na Slovensku znižujú šance na také východisko, ktoré by umožnilo v protiruskej nenávisti zachovať si tvár.
Výsledkom je to, že slovenská verejnosť sa posunula smerom k naliehaniu na zdržanlivosť v protiruskom besnení a k odvráteniu ponižujúcich urážok Rusov. Takýto vývoj totiž podľa zdravého rozumu, vyvolal silnú antipatiu proti EÚ a jej primitívnej rétorike, jej predstaviteľom a je predovšetkým signálom podpory alfaSlovana prezidenta Putina.
„Rassmussenovci“ musia vedieť, že národ nemá pochopenie pre postupy „halloweenskeho“ strašenia, ale tiež že na východe, nie je možné vojenské riešenie.
Dynamika vzťahu EÚ a Ruska sa začala obracať k najhoršiemu v marci, keď komisári a západoeurópsky establišment oklamal ohľadom svojich zámerov Slovanov na Ukrajine.. Sympatie,zdravý úsudok a rozum sa potom stali hlavnými zástancami Ruska.
Obrat na „bojovom poli“ sa možno premietol do väčšej ochoty západných diktátorov demokracie pristúpiť na myšlienku diplomatického riešenia krízy v Slovanskom svete, aj keď ich politický komisári popierajú, že sú stranou konfliktu, aby to nebolo vnímané ako ich porážka. Ale rozhodne sú odpudzujúci a nesympatický vo svojej politike.Kedy bude Európa, zase dobrou starou Európou? Aj našou!

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď!

12.04.2024

Pán Vlha sa dobre rozhodol. Už by mal odísť aj s dcérou a hneď! Čaká tam na nich zlatý poklad a otvorená náruč celej športovej verejnosti! Chce odísť? V poriadku, ale to nikoho nezaujíma. Koho zaujíma nejaký Boris Vlaha ? Nerozumiem, prečo drísty tohto piceríjskeho opekača sú uverejnené v športovej rubrike ? A čo ma brat tak dôležité s úspešnou sestrou? Nič. Kto [...]

Korčokovizmus uzemnil  zdravý sedliacky rozum.

08.04.2024

Korčokovizmus položil zdravý sedliacky rozum. Je jasne vidieť, že Korčokovizmus porazil zdravý sedliacky rozum vidieka. Ľudia celkom jasne odmietli Bratislafských mamľasov. Toto je historické a veľmi významné víťazstvo „okresných“ ľudí vidieka, ktorí prvý krát v histórii samostatného Slovenska ukázali svoju silu a potencionál. Schopnosti zdravého úsudku [...]

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kadidlo vojny“ ?

07.04.2024

Korčok je lúzer roka. Vraj nezabudne, že z neho spravili „kandidáta vojny“ Táto prehra sa na ňom nalepí, a jeho beztak slabý politický profil ho vrhá do stratena. Leško kecal niečo o novej strane – mala by mať názov Strana Lúzra? A zas Korčok kecá, že ho porazili „netransparentne“, a podobne – kritizuje to isté, čo robil on sám. A ešte sa [...]

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

politolog

Ó ..Ave Crux spes unica! Ak ho neporazíš na prvý pokus, tak skús zmeniť duelové postavenie...na mape nájdi Dom Stvoriteľa a zadaj tam pohyb.... potom povedz. že žiješ.....Žiješ. Vyhlásenie: Každý môj článok bez rozdielu vyjadruje len názory autora a jeho chápanie popisovanej situácie, ktoré získal v tom-ktorom čase, z jemu dostupných informácií, pričom neobsahuje žiadne tvrdenia. Jeho cieľom nie je znevážiť, haniť, či inak poškodiť žiadny štát, politika, žiadnu, konkrétnu osobu, profesiu, či skupinu osôb, len slobodne vyjadriť svoj názor na danú situáciu, či spoločenský problém.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,219
Celková čítanosť: 7544341x
Priemerná čítanosť článkov: 6189x

Autor blogu

Kategórie

Archív